Hier is meer oor e-pos aflewering ontvangs

Bewys dat u e-posse ontvang en geopen is

Wat doen jy wanneer jy 'n e-pos ontvang, en die boks verskyn en vra jou om aan te dui dat jy dit ontvang het en / of dit gelees het? Ek verwyder hulle byna altyd. Ek het redelike resultate van kliënte gehad as ek aan die begin van 'n transaksie aan hulle verduidelik dat ek die terugbetaling van die kwitansie sal waardeer sodat ek seker is hulle het hul dokumente ontvang.

Maar baie doen dit nog nie, om watter rede dan ook. Hulle mag nie die opspring kry nie, of hulle mag nie ontvangs van die dokument erken nie totdat hulle die bylae gekry het en dit eintlik gelees het.

So, hoe kan ek my paranoïese kant gerusstel as dit gaan om aanspreeklikheid op die pad vir die bewys van dokumentlewering? Of, as daar 'n sperdatum is, hoe kan ek sonder twyfel aan die ander makelaar bewys wat ek betyds afgelewer het?

Ek ondersoek dienste hiervoor, en die eerste wat ek gevind het wat vir my werk, is ReadNotify.com. Dit het 'n prop om te werk met MS Outlook , Thunderbird, en ander e-pos kliënte. Daar is selfs 'n manier om dit outomaties te integreer met HotMail en Yahoo Mail. Ongelukkig gebruik ek Gmail , en daar is nog niks nie. Ons e-posgids het 'n resensie van ReadNotify geskryf.

Dit voeg egter net 'n paar sekondes by my e-pos adres om ".readnotify.com" aan die einde van die ontvanger se adres by te voeg, soos in "hul naam@theirwebwerf.readnotify.com." Hulle sien nie hierdie byvoeging nie, en daar is ook geen merkbare verandering in die boodskap nie.

LeesNotify.com neem dit egter van daar af. Dit volg afsonderlik die e-pos en elke aanhangsel.

Wanneer dit ontvang en oopgemaak word, ontvang ek 'n e-pos met bevestiging, en dit is ook op my rekening op hul webwerf. Dit toon datum en tyd van ontvangs, sowel as 'n kaart van die aangeduide IP waar dit ontvang is.

Aangesien dit naadloos aan my kliënt is, is dit die benadering wat ek graag wil hê. Daar is geen ongerief vir hulle nie, en hulle hoef nie te wonder hoekom ek hulle nie vertrou om my te laat weet dat hulle iets ontvang het nie.

Ek het net die bevestigings e-pos met die transaksie-e-pos gelaai en dit word deel van my permanente transaksie-e-posgeskiedenislêer.

Ek sal toesien op ander dienste wat so kan werk vir 'n eiendomsprofessie. Jy moet bekommerd wees oor afleweringsbewyse wanneer jy met dokumente in 'n transaksie werk. Die onvermoë om aflewering te bewys in 'n strawwe en belangrike sperdatumsituasie kan 'n aanspreeklikheidsprobleem wees.

Update: ReadNotify is steeds in besigheid en steeds 'n waarde as 'n diens om die ontvangs van e-pos te bewys. As jy egter jou bewysstelsel in jou CRM of Transaksiebestuur wil koppel, kan jy Streak probeer. Streak werk in Gmail om uitstekende CRM- en transaksiebestuursvermoë te bied. Een van die kenmerke is ook 'n kennisgewing dat jou e-posse ontvang en geopen is.

Ek het hier oor Streak geskryf as 'n ongelooflike heeltemal geïntegreerde instrument in Gmail. Ek soek altyd maniere om my werk te minimaliseer (lui só) en kombineer dienste en produkte om die werk met minder moeite te kry. Gee Streak 'n blik op jou e-pos aflewering bewys.