Gmail as jou Real Estate Email

iStockPhoto / JeffMetzger

Ek het die skakelaar heeltemal van MS Outlook na Gmail gemaak. Daar word vyf ander e-posadresse vir my nagegaan. Ek sal nie dink om terug te skakel nie, alhoewel daar dinge is wat ek hoop dat Google verbeter.

voor

nadele

beskrywing

Gidsoorsig - Real Estate Email - Sal Gmail werk vir jou Real Estate Email?

Vir die besige makelaar of makelaar is eiendoms e-pos 'n kritieke deel van sake. Meer van ons dokumente beweeg op hierdie manier, sowel as baie van ons kommunikasie met kliënte tydens transaksies.

Gmail is 'n opsie wat baie aantreklik kan vind. Gmail se funksionaliteit sluit in:

Ek het gevind dat die nadele van die gebruik van Gmail meer as vergoed word deur die voordele. Ek was moeg vir ineenstortings met MS Outlook toe ek besluit het om Gmail te probeer. Alhoewel ek gewoonlik met my rekenaar reis, is dit lekker om te weet dat ek in enige internetkafee kan loop en my normale e-posbesigheid kan uitvoer.

** Update: Ek het hierdie artikel oorspronklik in 2008 geskryf, en wou dit nou opdateer. Ek gebruik Gmail nog steeds, en nou is dit my enigste e-pos kliënt. Ek kontroleer verskeie adresse daarby, maar hulle is almal Gmail-adresse. Die stigma van die feit dat 'n "gebrandmerk" e-pos nie vertoon word nie, vervaag met die gewildheid van Gmail en ander gratis e-pos kliënte.

Oor die afgelope paar jaar is daar honderde of meer derdeparty-programme en uitbreidings geskryf om die vermoëns van Gmail uit te brei. Daar is programme / uitbreidings vir CRM, Customer Relationship Management, transaksiebestuur, e-posopsporing, e-pos oop kennisgewings en meer. Ek gebruik verskeie uitbreidings met Gmail vir my CRM en transaksie- / taakbestuur gekoppel aan Evernote.

Met die nuutste Evernote Clipper-knoppie kan ek maklik 'n e-pos in 'n Evernote- notebook plak. Op hierdie manier kan ek alle e-posse hê wat verband hou met 'n transaksie in die transaksie-notaboek.

Dit is 'n goeie kliëntverhoudingsinstrument, maar verminder ook die risiko.

Ek kan die afgelope sewe jaar net twee kort tydperke onthou dat Gmail 'n groot uitval gehad het, en dit was minstens drie jaar gelede. Dit is 'n stabiele en kragtige platform. Filtreeropsies wat ek as 'n Con genoem het, het ook baie verbeter.

Met "ingemaakte antwoorde" kan jy selfs e-posse vir sjabloon skep vir goed wat jy dikwels stuur, moontlik dieselfde vraag oor en oor beantwoord. Jy maak eenvoudig die e-pos en noem dit. As jy dit wil stuur, trek jy net jou ingemaakte e-posse op en klik op die een wat jy wil hê. Die inhoud van jou e-pos word vir jou ingevul.

Al wat ek oorweeg, is nog steeds 'n lojale Gmail-fan, en ook 'n fan van ander Google-produkte. Daar is baie waarde in hul e-pos oplossing, nie die minste kenmerk dat dit heeltemal gratis is nie.