Android vs Chromebook - Die Android Real Estate Mobile Office

Ek het my iPhone en iPad reeds weggegee nadat Apple Google Maps, wat vir my baie waardevol was, gedump het. So, Android was my nuwe speelding. Ek het na 'n Samsung Galaxy S3-foon gegaan en dit regtig gehou. Toe het ek krities gekyk na my HP Mini 2140 Netbook. Terwyl dit 'n groot klein masjien met 'n 10-skerm was, het die swaar batterye en twee van hulle sowel as 'n laaier gedra. Ouer was dalk. Miskien was ek net in die "nuwe tegnologie speelgoed" af.

 • 01 - Smart Phone en Tablet / Netbook Alle Android Mobile Office

  Android Kantoor Komponente. Jim Kimmons

  Ek wou regtig 'n 10 "Android-toestel hê, maar 'n redelike groot sleutelbord is van kritieke belang vir my skryfwerk. Alhoewel daar 'n paar Android-toestelle van" netbook "is, veral deur Wolvol vervaardig, was hulle uit voorraad toe ek op soek was. Die prys van onder $ 200 het my senuwee gemaak. Dit is ten spyte van groot resensies, so jy sal dit dalk wil sien.

  Die Samsung Galaxy Tab 2-tablet het my regtig uitroep, maar ek wou nie net 'n tablet hê nie ... het daardie sleutelbord nodig. Toe het ek gevind dat Logitech 'n sleutelbordkas verkoop wat spesifiek ontwerp is vir die Tab 2. Die Bluetooth-sleutelbord druk op die voorkant van die tablet en skep 'n mooi saak en beskerming vir die skerm. Geen kabels was nodig vir verbinding nie, so ek het die duik geneem en albei van Amazon gekoop vir 'n totaal van minder as $ 400. Slegs sowat $ 38 daarvan was die sleutelbord.

  Android vs Chromebook

  Ek besit nie 'n Chromebook nie, en ek het ook nie een gebruik nie. As gevolg van my baie goeie ervaring met my Android-foon het ek egter regtig na die Android-platform geleun, veral as ek die Logitech-sleutelbordkas vir die Samsung Galaxy Tab 2 gevind het. Ek moet 'n sleutelbord vir my skryfwerk hê en kan nie raak nie -type op 'n skerm.

  Die rede waarom ek nie Chromebook wou gaan nie, was die veel groter keuse in programme vir Android oor Chromebook. Met die Chromebook-programme wat in Chrome hardloop, is Android-programme soos sagteware, gestoor op die toestel en hardloopprogramme op die toestel onafhanklik van internet toegang. Ek wil jou wys wat ek beide op my selfoon en tablet / netbook gebruik, en selfs hoe hulle met mekaar kommunikeer. Dit is werklik 'n mobiele kantoor met byna alles wat ek nodig het om op die pad te werk.

 • 02 - Android Smart Phone vir my Android Office

  Samsung Galaxy S3. Jim Kimmons

  Toe ek van iOS na Android oorgeskakel het, was die eerste ding wat ek bestel het, die Samsung Galaxy S3-foon. Dit het al vir baie maande die grootste verkoop-slimfoon in die wêreld geword. Android is nie dieselfde as iOS nie, en daar is goeie punte oor elkeen. Maar sodra ek die skakelaar gemaak het, het ek nog nooit teruggekyk nie.

  Op daardie tydstip het 'n tablet in my gedagtes gekom, maar ek moes die iPhone regtig vervang met iets wat Google Maps gebruik, GPS en 'n goeie kamera het. Die Samsung Galaxy S3 het al die basisse bedek. Omdat ek baie foto's van die area vir my eiendomswerf neem en foto's rondom die Rocky Mountains vir 'n ander webwerf wat ek het, was die GPS en die kamera in die telefoon perfek vir my behoeftes.

  Ek het ook 'n Bluetooth-sleutelbord van Apple gehad wat net goed met die foon gewerk het. Ek het gevind dat die gebruik van die WordPress App vir Android ek geo-tagged foto's van WordPress in 'n pos kan plaas, my pos op die sleutelbord tik, en dit maklik op die webwerf kan oplaai. Sure, dit is 'n klein skerm, maar my verre visie is beter as my nabye visie, so ek kan die foon in landskap oriëntasie plaas en tik weg.

  Daar is so baie goeie programme wat ek op die telefoon gelaai het. Sommige is vir besigheid, maar baie vir persoonlike gebruik. Hier is 'n paar:

  • Gmail natuurlik
  • Google
  • Podkicker Pro vir podcasts
  • OfficeSuite Pro vir dokumente en sigblaaie vir eiendom en skryfwerk
  • Instagram
  • Poskode vir Real Estate
  • DocuSign vir elektroniese handtekeninge
  • Google Reader
  • HandBase vir persoonlike databasisse
  • Hootsuite
  • CamScanner vir die skandering van dokumente
  • Teks vir stem (ek haat klein sleutelborde)
  • Karl se verbandrekenaar
  • WiFi Lêer Oordrag Pro om lêers na my lessenaar oor te dra
  • FtpCafe Pro
  • Google Drive
  • HDR Camera +
  • Daar is dekades meer

  Ek gebruik die foon vir al die gewone "telefoon dinge", sowel as om dit te gebruik vir skryf en blogplasing vanuit die veld. Ek kon dit egter nie regkry nie. Soos ek van plan is om meer te reis en skryf, is dit 'n groot deel van my inkomste. Ek wou 'n beter skerm, groter grootte, ens.

 • 03 - Samsung Galaxy Tab 2 Tablet, 10,1 inch

  Samsung Galaxy Tab 2 10,1 inch. Jim Kimmons

  'N Baie groot verrassing was toe die aanvang van die Samsung Galaxy Tab 2-tablet gevolg het dat Google en Android dadelik al die programme reg op die toestel installeer sonder dat ek hoepels moes spring. Aangesien die tablet nie 'n kamera op die voorkant het nie, is sommige van die programme nie geïnstalleer nie, maar dit is verwag.

  Die skerm is ongelooflik, en die vermoë om my programikone in dopgehou uit te lê, is soortgelyk aan die iPad. Sodra ek hulle almal gereël het, is hulle amper alles op een skerm, selfs met my weer widget en 'n paar ander wat ek jou sal vertel. Sowel as die Logitech-sleutelbord het ek ook 'n Bluetooth-muis gekoop, so ek het pretty much 'n volledige netbook gehad.

  Die meeste van die programme wat ek gelys het, werk net so goed op die tablet, selfs beter met die groot hoë resolusie skerm. Met die muis en sleutelbord is ek net so vinnig en doeltreffend soos wat ek voorheen met my HP Netbook was. Dit is onmiddellik afgetree. My FNIS Paragon MLS aanlyn toegang werk goed op die tablet, wat goed is omdat hulle nog nie 'n program het nie. Dus, vir my eiendomsbesigheid:

  • Ek het toegang tot my MLS
  • Met e-handtekeninge, kan ek e-pos dokumente aan kliënte stuur of selfs hulle aanmeld op my tablet
  • Ek kan dokumente en sigblaaie in MS-formate skep
  • Natuurlik, al die e-pos is goed op die tablet, en aanhangsels oop fyn
  • Deur foto's van die foon na die tablet te stuur, kan ek dit ook in ander programme en in dokumente gebruik
  • Ek het selfs 'n persoonlike databasis geskep vir die dop van besigheidsmyl vir twee voertuie en twee verskillende maatskappye
  • Ek het 'n widget op die tuisskerm wat die boodskappe en oproepe in my Google Voice-rekening vertoon
  • Nog 'n program vertoon my todo items en take, so ek is bo alles wanneer die skerm aan die gang is

  Terwyl ek by die huis is, is ek nog steeds verslaaf aan my lessenaar met my reuse 32 "HDMI-skerm, maar as ek die deur uitloop, is dit 'n hele Android-avontuur.