Vryskutbrief Inleiding: 'n Voorbeeld

(c) Dollar Foto Klub

Ons het voorheen die bruikbaarheid van inleidingsbriewe vir vryskutskrywers hier behandel . Oor die algemeen is 'n LOI nuttig om te probeer om 'n langtermyn-skryfverhouding met 'n handels- of spesialiteitsblad in 'n onderwerp of area aan te gaan wat vir jou van groot belang is of dat jy baie ondervinding het. Hulle verskil van toonhoogte of navraagbriewe , aangesien die formaat een idee vir een artikel in 'n tydskrif plaas, en 'n LOI is 'n hoopvolle inleiding tot 'n werksverhouding.

Inleidingsbrief het 'n middelmatige reaksietempo. Oor die algemeen het ek gevind dat handelstydskrifte wat nuwe bloed aan hul skryfkader wil byvoeg, sal adverteer in vryskutskrywer-poslyste, of net op die web rondkyk, na 'n deskundige of 'n aanbeveling van ander soek.

Ek het egter vakboodskappe van spesialiteits tydskrifte gekry wat spesifiek vra vir 'n LOI as 'n manier om aansoek te doen, so 'n voorbeeld van die formaat kan vir jou waardevol wees.

Die volgende is 'n werklike LOI wat ek na 'n geteikende publikasie gestuur het nadat ek geleer het dat die gevestigde redakteur afgetree het. U sal kennis neem dat hierdie brief aan die nuwe redakteur / plaasvervanger gestuur is, wat ek aanvaar het, sal sy eie span vryskutskrywers wil kweek.

Hierdie brief het my 'n jaarlange verhouding met 'n tydskrif in my nis gekry, wat verskeie gepubliseerde drukstukke tot gevolg gehad het wat my loopbaan verder opdok.

Voorbeeld LOA

Beste nuwe redakteur,

'N Paar weke gelede, terwyl ek redaksionele en skryfwerk in hierdie vakgebied nagekom het, het ek opgemerk die opening vir u posisie. Ek vertrou dat jy by jou nuwe werk aangekom het en begin vestig het.

Dit het vir my gebeur dat die deel van jou nuwe verantwoordelikhede moontlik is om vryskutters te huur en jou eie rooster van vryskutskrywers en redakteurs te bou om saam te werk. Daarvoor het ek my CV en besigheidskaartjie ingesluit.

Kortom, ek is 'n voltydse vryskutskrywer en redakteur, en was al langer as x jaar. My hoofkliënt is die voorbeeldkliënt, waar ek op voorbeeldonderwerp skryf. Ek hou ook kontrakte met Sample Client en 'n plaaslike tydskrif, Voorbeeld Titel. Ek het ook vorige projekte vir Verskeie Sample Uitgewers voltooi. Laastens, ek het in verskeie handelskoerante gepubliseer wat landswyd gedruk het.

My CV bevat verskeie verwysings wat ek nooi om u te kontak. Daarbenewens het ek verskeie aanbevelings op my LinkedIn rekening. Kom ons koppel daar!

Alhoewel, ek wens jou geluk en geluk in jou nuwe posisie. Dankie vir jou tyd.

Gebruik LU's slegs vir baie geteikende publikasies, en maak seker dat u u brief aan die toepaslike redakteur, met die naam, rig. Sterkte!