Eerste indrukke van die iPad vir Real Estate Professionals

Is dit die moeite werd om te gebruik?

Ek het 'n Netbook wat ek vir alles gebruik. Dit is my enigste "rekenaar". Ek is mal oor dit, en dit is baie maklik om te dra as dit nodig is. Ek gebruik die Verizon MiFi, die klein swart boks wat my vir 'n maksimum van vyf gebruikers 'n wifi-hotspot maak. Met die twee items, ek is op die web waar ek ook 'n Verizon-breëbandsein het. Ek het ook 'n iPod wat toegang tot die web kry via my kantoor draadloos en die MiFi. Ek gebruik dit as 'n maklike manier om tred te hou met e-pos onderweg, soos dit in my sak is.

Wat het ek van die iPad verwag en verwag?

Ek is 'n tegnologie-nek, en ek hou van nuwe gadgets. Ek sal egter gewoonlik nie op iets spring wat soveel kos nie totdat dit 'n rukkie is en dalk selfs 'n tweede generasie geslaan het. Maar daar is so baie fantastiese programme wat ek graag wil gebruik, en ek wou regtig oor die iPad skryf en sien hoe dit dalk 'n plek kan wees om my eiendomsbesigheid te bemark met 'n beter toepassing op iTunes. Maar om eerlik te wees, wou ek net 'n super nuwe speelding hê wat radikaal anders is.

Uit die boks: 'n vinnige opstelling

Moenie veel meer verwag as die iPad in die boks nie, aangesien daar net 'n laaier is, saam met 'n klein kaartjie met instruksies om met iTunes te gaan. Dit is goed, hoewel dit regtig maklik is, of jy alreeds iTunes gebruik of nie. Twee opsies word aangebied, herstel van jou iPod, wat al die sagteware of die standaard van die nuwe installasie sal installeer. Ek het op die web gelees dat dit 'n beter installasie was, en dan het ek die programme wat ek daarna wou hê, geïnstalleer.

U kan hulle selfs van die web af bring, aangesien iTunes weet dat u al vir hulle betaal het. Natuurlik, al jou musiek word outomaties oorgedra na die iPad.

Programme wat ek nie van die iPod wou hê nie

Daar is ten minste 'n paar duisend apps daar buite wat ontwerp is vir die iPad en sy groot skerm. Sommige van my programme het goed omgeskakel, aangesien daar 'n knoppie op die skerm (2X) is om hul grootte te verdubbel sonder te veel vervorming.

Daar was egter 'n paar wat ek op die iPod gespeel het, wat net nie vir my soos klein programme in die middel van 'n groot skerm gewerk het nie, of hulle het swak geblaas.

Nog 'n ding wat ek gevind het, was dat sommige programme nie meer nodig was nie, aangesien ek die webwerf nou met die grootskerm kon bestuur. Hootsuite, 'n PayPal-program en ander is nou weg, net soos ek na die webwerf gaan.

Vinnige toegang tot webwerwe met skermkortpaaie

Sodra ek besef het dat ek webwerwe in plaas van programme gebruik, was dit lekker om te vind dat ek kon kies om 'n skerm snelkoppelings ikoon uit die Safari webblaaier te skep. Sodra ek op die werf was wat ek gereeld sou gebruik, met behulp van die vervolg keuselys, is daar 'n opsie om 'n skerm snelkoppeling te skep. Nou kan ek vinnig na my gunsteling webwerwe kom, want daar is bladsye van die kamer om skermikone op die iPad te plaas.

Wat oor MLS sagteware en IDX?

Ek kan nie met jou MLS-stelsel praat nie, maar FNIS Paragon is so kieskeurig dat dit sonder probleme op Internet Explorer loop. Alhoewel ek dit vir die pret probeer het, was daar geen manier waarop dit in Safari of 'n ander derde party-blaaier wat ek geïnstalleer het, sou werk nie. Wat jou webwerf en jou IDX soekblad betref, moet dit goed werk soos myne gedoen het. Dit is in die meeste gevalle net 'n webblad met 'n iframe, en die myn het goed gevaar.

Dus, in plaas van om my netboek met sy opstartvertraging en ander ergernisse te dra, neem ek die iPad op vertonings en gebruik my eie IDX webwerf as ons 'n eiendom moet opkyk wat ons ry.

Ander gebruike vir iPad in u eiendomsbesigheid

As jy aanlyn rekeningkunde doen, en net vir enige webwerf wat jy gereeld in jou besigheid gebruik, bied die iPad jou 'n mooi skermgrootte en 'n duidelike, skerp en helder vertoning van die webwerf. E-pos, veral Gmail is wonderlik, met 'n spesiale vertoon Google bied wanneer hy weet jy is op 'n iPad. Feed lesers, Twitter, Facebook en net oor elke ander webwerf wat ek gereeld gebruik, werk alles goed. As jy egter baie tik wil doen, wil jy dalk die toebehore-sleutelbordkas bestel, aangesien die sleutelbordklavier baie sensitief is, en ek het per ongeluk die vingers op sleutels buite die gewoonte gehou.

Wat oor die verenigbaarheid met Microsoft Office?

Natuurlik, daar is geen manier om Office-programme op die iPad te kry nie. Ek was nie op hierdie stadium geïnteresseerd in die sigblad nie, maar het die Bladsye-program afgelaai. Dit stoor dokumente in Word-formaat vir uitvoer of e-pos. DocsToGo is 'n program waarmee jy Word-dokumente kan wysig. Vir maksimum vermoë oor rekenaars gebruik ek egter my Friends-oplossing by SugarSync.com. Ek e-pos enige dokument van Pages ('n groot app) na 'n private SugarSync e-pos adres. Dit word op die web gestoor in die gids "Magic Briefcase" wat op die lessenaar gesynchroniseer word. Ek kan dan dit oopmaak en gebruik, of tuis doen.

Eerste indrukke Opsomming

Ek erken dat ek 'n tegnologie-geek is, en ek sou waarskynlik 'n iPad bestel het, selfs sonder die verskoning om hieroor vir jou te skryf. Ek dink dat of dit goed gaan vir jou en jou eiendomsbesigheid, kan afkoel op die twee vlakke van betrokkenheid by Apple se tegnologie waarin jy reeds ervare is:

Daar is geen twyfel dat die iPad is 'n groot verbruiker speelgoed, met musiek en groot skerm video beskikbaar oral waar jy WiFi. Sedert ek die Verizon MiFi dra, is dit omtrent oral. Of jy dit van groot waarde in jou eiendomsbesigheid vind, kan afhang van hoeveel programme jy verkry en of jy meer van jou besigheid aanlyn beweeg. Aangesien ek amper heeltemal aanlyn is, met outomatiese rugsteun op die web en toegang tot daardie lêers vanaf enige rekenaar en die iPad, dink ek ek gaan die iPad baie gebruik.

UPDATE OCT 2016: Ek het nie die iPad gebruik nie, nie lank nadat ek dit geskryf het nie. Toe Apple Google Maps van hul toestelle willekeurig geblaas het, het ek na Android gespring. Ek het Google Maps baie uitgebrei en kon nie wag vir die maande wat dit vir Google gevat het om Apple te kry om hul kaarte-program op die toestelle toe te laat nie.