8 dinge wat jy nooit in 'n fondsinsamelingsbrief moet doen nie

Dit is nooit te vroeg om jou laaste fondsinsamelingsveldtog te ontleed en gereed te maak vir die volgende nie. Weet u hoe effektief u regstreekse posappèl tydens verlede jaar se vakansieveldtog was?

Hoeveel van jou appèlle het in die asblik gegaan? Hoeveel het 'n skenking tot gevolg gehad? Is jy bang om selfs na jou reaksietempo te kyk?

Nou, skryf en verpak 'n fondsinsamelingsappèl is harde werk. Dit is dus jammer as dit plat val.

As jy jou skenkers kan vra hoekom hulle skaars gekyk het na jou fondsinsamelingsbrief, hier is wat hulle kan sê.

1. Jy het my naam nie gebruik nie, of jy het dit verkeerd verstaan.

Ek sien nog steeds baie "Beste Vriend" briewe. Dit beteken gewoonlik dat die appèl uit kleiner liefdadigheid met beperkte hulpbronne bestaan. Dit is egter redelik maklik om letters te personaliseer en nie so duur nie. 'N Goeie skenkerbestuurstelsel kan dit doen en al jou fondsinsamelingstake soveel makliker maak.

As my naam verkeerd is, kan die brief uit 'n groot liefdadigheid wees. Dit lyk teenstellend, maar met groot poslyste, sommige gekoop, is dit makliker om 'n fout te maak en vir die fout om kennisgewing vir 'n lang tyd te ontsnap. Vir jare het ek posse gekry van 'n groot niewinsorganisasie wat my naam misluk.

2. Jy het jou poskaart te ingewikkeld gemaak.

As daar reaksies van inserts in die pakket is, kan ek nie eers op die brief fokus nie. Ek word verward, verloor in onbeslistheid en eindig die hele ding dood.Die beste briewe wat ek onlangs ontvang het, het een van die ALS-vereniging ingesluit, wat baie eenvoudig, selfs eenvoudig, met een klein invoegsel was. Ek het oor die brief hier geskryf .

Die ander brief was van 'n klein teatermaatskappy in my stad. Die Uitvoerende Direkteur het 'n pragtige, eenvoudige, hartlike brief geskryf wat my dadelik gekry het.

U kan die brief hier lees .

3. Jy het oor jou gepraat, in plaas van die persoon (of dier) wat my skenking sal help.

Ek reageer die beste op 'n storie oor een individu eerder as 'n menigte individue. Ek word vinnig oorweldig deur groot getalle en voel hulpeloos in die gesig van hulle.

Vertel my van net een persoon en hoe ek kan help. Ek gee ook nie om vir jou organisasie se prestasies, die toekenning wat jy gekry het of waar jou president laas gepraat het nie.

4. Jy het my met jou woordeskat beïndruk.

Ek is heeltemal in staat om harde dinge te lees. Ek doen dit wanneer ek moet. Maar ek gaan nie die tyd neem om deur middel van opsionele leeswerk soos u fondsinsamelingsappèl te wadeer as dit te moeilik is nie.

Gee my kort woorde, kort sinne, kort paragrawe. Kry vinnig tot die punt! Ek het eenvoudig nie die tyd om jou boodskap te dekodeer nie.

Jeff Brooks stel voor dat fondsinsamelingsbriewe iewers tussen 4de en 6de lesvlakke moet wees. Daar is gereedskap om jou te help om jou boodskap te monitor vir hoe maklik dit is om te lees. Gebruik dit asseblief.

5. Jy het my nie vertel dat ek nou moet skenk nie.

Ek reageer beter as jy dringend is. Vertel my hoekom ek vandag moet gee. Vertel my wat sal gebeur as ek dit nie doen nie. Hoeveel mense sal honger gaan, of hoe een persoon nie sal oorleef tensy ek vandag gee nie.Herinner my dat jy my geskenk sal ooreenstem as ek dit nou gee. Ek reageer op dringende behoeftes, nie dié wat ek maklik kan ignoreer tot jou volgende appèl nie.


6. Jy was nie spesifiek oor wat jy wil hê nie.

Ek reageer beter as ek die effek van 'n spesifieke hoeveelheid geld op 'n probleem kan sien. Sê vir my dat my $ 25-skenking vier rugsakke vir behoeftige kinders sal koop. Of dat $ 50 sal die kat vir drie maande Fluffy voed.

O, en sluit 'n foto van Fluffy of een van daardie kinders in. Help my om te sien wat my geskenk sal bereik.

7. Jy was meer bekommerd oor mooi ontwerp as om jou brief maklik vir my te maak om te lees.

Het jy geweet dat die omgekeerde tipe (wit tipe op swart agtergrond) my oë seergemaak het? Probeer jy meer woorde op die bladsy vas te maak deur 'n klein lettergrootte te gebruik? Kyk, ek is waarskynlik ouer. Ek dra bifokale Ontwerp beteken niks as ek nie jou brief kan lees nie .

Jy sal ook oor jou vrees vir "taai" wil kom. Help my om die belangrike gedeeltes van u boodskap uit te haal deur sleutelwoorde en frases te onderstreep, of selfs te verlig of vet teks te gebruik. Ek sal glad nie omgee nie. Ek hou daarvan om jou brief te skim. Help my om dit te doen.

8. U het my nie waardeer nie.

Eerstens het jy nie erken dat ek die afgelope twee jaar aan jou gegee het nie. Tweedens, jy het nooit gesê hoe vriendelik en omgee ek is nie, en daarom weet jy dat ek hierdie geskenk ook wil maak. Ja, vlei my. Sê vir my dat jy weet ek gee om en daarom skryf jy vir my.

Daar is ander redes waarom ek jou fondsinsamelingsbrief kan vuilry, maar dit is die dinge waarvoor ek die meeste haat.