Voorbeelde van buite-kantoor stempos groete

Wat om mense te vertel wanneer jy buite die kantoor is

Die tydelike, of "Buite kantoor" stempos begroeting word deur u aangeteken wanneer u vir 'n voorafbepaalde tyd buite die kantoor sal wees. Hierdie persoonlike boodskappe is veral belangrik as jy 'n lang tydperk buite die kantoor is, of dit nou gaan omdat jy op kraamverlof is of omdat jy 'n lang vakansie gaan neem. Die meeste stempos stelsels is toegerus sodat u 'n vervaldatum en -tyd kan stel.

Dit is suiwer 'n voorkomende maatreël sodat jy nie vergeet om jou boodskap af te skakel wanneer jy terugkom nie. Voordat jy jou boodskap opneem, maak seker dat jy altyd aan die basiese elemente van goeie stemposgroete voldoen . Die volgende voorbeelde wissel van die kort en eenvoudige tot die meer gedetailleerde. Jy moet die een kies wat die beste pas by jou werk en verantwoordelikhede sowel as jou persoonlikheid.

Tydelike of "Uit die Kantoor" Stempos Groete Voorbeelde :

  1. Hallo. Jy het Jim Bucki bereik. Ek sal uit die kantoor wees tot Woensdag, 23 Augustus. Laat my asseblief 'n boodskap, en ek sal jou oproep teruggestuur word by my terugkeer. Dankie vir die bel.
  2. Hi. Dit is Jim Bucki. Ek is tans buite die dorp en sal terugkeer op 14 Julie. As jy my 'n boodskap na die toon gee en jou naam en telefoonnommer insluit, sal ek jou oproep terugbesorg wanneer ek terugkom. Totsiens.
  3. Jy het Jim Bucki bereik en ek wil hê jy moet weet dat jou oproep ons top prioriteit is. Ongelukkig sal ek tot 14 Februarie uit die kantoor wees. As jy 'n boodskap wil laat na die toon, sal ek jou terug skakel as ek terugkom. As u onmiddellike hulp benodig, kontak my assistent, Mary Jane, by uitbreiding 6338. Dankie vir die bel.
  1. Hallo. Jy het die stemposbus van James Bucki bereik. Ek is tans buite kantoor en sal op 14 September terugkeer. Ek sal my stemposboodskappe gereeld nagaan, so laat my asseblief 'n boodskap en ek sal jou oproep so gou as moontlik terugbesorg. As u onmiddellike hulp benodig, kontak my assistent, Liz Downie by 1-800-555-1212 uitbreiding 6338.
  1. Hi, dit is Jim Bucki in Operasionele Tegnologie. Ek sal uit die kantoor wees en terugkeer Maandag 21 April. As dit 'n onlangse bestelling betref, skakel asseblief ons Kliëntediensafdeling by 1-800-555-1212. Verteenwoordigers is Maandag tot Vrydag van 8:00 tot 17:00 uur beskikbaar. Alternatiewelik kan u ons webwerf by xyzcompany.com besoek. Of, laat 'n boodskap na die piep, en ek sal jou oproep as moontlik terugbesorg.
  2. Dankie vir die bel. U het die kantoor van Jim Bucki, Gids tot Bedryfstegnologie, bereik. Ek is buite die dorp en sal terugkeer op Maandag, 3 Januarie. As dit 'n noodgeval is, skakel asseblief my antwoorddiens by 1-800-555-1212. Die antwoorddiens is operasioneel 24/7. As alternatief, laat asseblief 'n gedetailleerde boodskap wat die rede vir u oproep na die klank van die bie verduidelik en ek sal u oproep so spoedig moontlik terugbesorg. Dankie.