6 Algemene Stempos Groete

Maak 'n goeie eerste indruk met jou stempos groet

Die algemene stempos begroeting word as die standaard stempos begroeting gebruik as jy nie 'n ander groetipe stel nie. Soms, tydens gebeurtenisse soos kragonderbrekings, kan dit selfs inskakel, selfs as jy dink jy het 'n ander groetjie gestel - daardie programmering kan uitgewis word. Of jy kan net vergeet om die groetjie aan die einde van 'n besige dag te verander.

Die bottom line is dat jy nooit weet wanneer hierdie groetjie aan bellers gespeel word nie, so dit is die beste om kortliks te wees.

Vermy datums en tydsraamwerke vir wanneer u oproepe sal terugkeer. Uiteindelik kan u nie voorspel wanneer die oproeper die boodskap sal hoor nie. Hierdie stempos begroeting sal gespeel word vir beide eksterne oproepe van buite jou maatskappy en interne oproepe - mense wat van 'n ander uitbreiding in jou maatskappy bel.

Hier is 'n paar idees vir groete wat jou kan begin, van saklik tot minder formeel. Tweak en personaliseer hulle 'n bietjie soos jy wil, maar probeer om nie te ver van hierdie basiese dinge te verlei nie.

'N paar goeie algemene stempos wenke voorbeelde

  1. Hallo. Jy het Jim Bucki bereik. Ongelukkig kan ek nie jou oproep nou opneem nie, maar ek wil dit graag so gou as moontlik terugbesorg. So laat my asseblief 'n boodskap na die piep.
  2. Hi. Dit is Jim Bucki. Ek kan nie die foon op die oomblik beantwoord nie, maar as jy my 'n boodskap met jou naam en telefoonnommer laat, sal ek jou oproep so gou as moontlik terugbesorg.
  1. Jy het Jim Bucki bereik. Ek kan nie jou oproep gebruik nie, maar moenie huiwer om 'n boodskap na die toon te laat nie. Ek sal jou oproep so gou as moontlik terugbesorg. As u onmiddellike hulp benodig, skakel my sekretaresse, Susan Smith, by uitbreiding 6338. Dankie vir die bel. Totsiens.
  2. Jy het Jim Bucki, jou gids tot Operasionele Tegnologie, bereik. Ongelukkig kan ek nie nou jou oproep bel nie, maar as jy my 'n boodskap stuur en jou naam en telefoonnommer insluit, sal ek so gou as moontlik terugkom. U kan my ook per e-pos kontak op operationstech@XYZ.com. Dankie vir die bel.
  1. Hallo. Jy het Jim Bucki bereik. Ek kan nie die foon op die oomblik beantwoord nie, maar ek sal jou oproep so gou as moontlik terugbesorg. As dit 'n onlangse bestelling betref, skakel asseblief ons Kliëntediensafdeling by 1-800-555-1212. Hulle is Maandag tot Vrydag van 8:00 tot 17:00 oostelike tyd beskikbaar. Of jy kan inteken op ons webwerf. Anders, laat asseblief 'n boodskap na die piep.
  2. Dankie vir die bel. U het die kantoor van Jim Bucki, Gids tot Bedryfstegnologie, bereik. Ek praat ook met 'n ander kliënt, of ek is weg van my lessenaar. As dit 'n noodgeval is, skakel my antwoorddiens op 1-800-555-1212, 24 uur per dag. Anders, laat asseblief 'n gedetailleerde, vertroulike boodskap na die toon en ek sal u oproep terugbesorg wanneer ek beskikbaar is. Dankie.

Sluit die basiese beginsels in waar van toepassing: