Skryf jou kommunikasie aan die vervaardiger

Voordat u die eerste kommunikasie aan u voornemende vervaardiger maak op 'n produk wat u wil invoer of uitvoer , stel ek voor dat u 'n telefoon-, Skype- of e-posskrif maak. Maak nie saak hoe vervelig dit is om voor te berei nie, dit kan 'n kragtige verkoopsinstrument wees . Jy kan iets in hierdie opsig doen en die skrif kan aangepas word om 'n produk te invoer of uit te voer. In hierdie voorbeeld fokus ons op die uitvoer van 'n produk.

Skrifvoorbeeld

Uitvoerder: "Mag ek met u uitvoerbestuurder praat?"

Ontvangsdame: "Wat is dit?" ('N goeie teken - beteken 'n geleentheid vir jou)!

Uitvoerder: "Die persoon wat verantwoordelik is vir die verkoop van jou produkte oorsee ."

Ontvangsdame: "Hmm, ek weet nie. Ek sal moet kyk.

Uitvoerder: "Natuurlik."

Ontvangsdame: "Dankie dat jy wag. Sam Smith hanteer verkope. Hy is die persoon waarmee jy moet praat. Ek sal jou deurmaak."

Uitvoerder: "Dankie."

Vervaardiger: "Sam Smith."

Uitvoerder: "Hallo mnr. Smith, ek is Julie Jones, stigter van Jewelry Exporting Co., uitvoerder van hoë gehalte bekostigbare kostuum juweliersware. Ek verstaan ​​jou maatskappy vervaardig hierdie tipe produk. Ons soek nuwe toevoerbronne vir ons oorsese kliënte. Is u geïnteresseerd in die ondersoek van nuwe markte en toenemende verkope? Ons juweliersware-uitvoerende firma kan u direkte toegang tot kliënte wêreldwyd bied.

. . "(Jy het nou die verhoog gestel vir wie jy is, wat jy doen en wat jy soek: 'n besigheids verhouding.)

'N Inleidende oproep om 'n vergadering op te stel, kan soos volg voortgaan:

Vervaardiger: "Absoluut. Ek sal graag die geleentheid verken. Wanneer sou jy graag 'n Skype-oproep wil ontmoet?"

Uitvoerder: "Hoe gaan volgende Maandagoggend, 10:00, by u kantoor of vir die oproepklank?"

Vervaardiger: "Perfect, 'n Skype-oproep is ideaal. Ek sal dan gereed wees vir jou oproep. My Skype-ID is EYZ. Wat is joune? Is daar enigiets wat ek beskikbaar moet hê vir ons vergadering?"

Uitvoerder: "Ja, stuur vir my 'n maatskappybrosjure en u huidige groothandelsprysrooster per e-pos voor die oproep. (Dit gee u 'n vinnige idee van hoe digitaal vaardig hulle is met hul bemarkingsmateriaal, bv. Reageer hulle deur 'n PDF-lêer te stuur per e-pos of 'n drie-voue brosjure deur slak pos.) As u tyd het, sal produkmonsters en enige ander belangrike inligting wat u dink belangrik is vir ons bespreking ook nuttig wees. As ons goed pas, Jy benodig meer brosjures, sê twintig as dit gedruk word of 'n enkele PDF-lêer wat alles bevat, wat ek vir my kliënte kan gebruik. "

Vervaardiger: "Geen probleem nie. Ek sal sien dat ons hulle beskikbaar het."

Uitvoerder: "Nog een ding - ek dink nie dit is noodsaaklik vir hierdie aanvanklike Skype-vergadering nie, maar jy wil dalk jou topbestuur versoek om deel te wees van ons daaropvolgende sessie om seker te maak dat ons hul toewyding aan ons uitvoerprogram het. "

Vervaardiger: "Ek sal sien of hulle beskikbaar is as ek ophang. As dit nie die geval is nie, kan ons hulle volgende keer op die oproep sit."

Uitvoerder: "Groot!

Ek sien daarna uit om Maandag met u te koppel. En meneer Smith, as u ons verkies om u in u uitvoertransaksies te verteenwoordig, word ons winste direk verdien uit die verkope wat ons vir u genereer. Jy kan nie meer koste-doeltreffend raak as dit! "

Vervaardiger: "Klink te goed om waar te wees. Ek sien daarna uit om u ook feitlik Maandag te ontmoet."

Uitvoerder: "Dankie en 'n goeie dag!"

Vervaardiger: "Dieselfde vir jou - 'totsiens."

Voorbeeld, Vervolg

Bel of epos om maatskappyinligting te versoek is waarskynlik die mees praktiese kontakstrategie wanneer u net begin het en het nie die fondse vir lugvervoer om u teikenmaatskappy persoonlik te besoek nie. Sure jy kan 'n voornemende vervaardiger se aanlyn-teenwoordigheid hersien, maar om eers by die begin betrokke te raak, is noodsaaklik vir sukses.

So 'n oproep sal soos volg voortgaan:

Vervaardiger: "Absoluut. Ek sal die geleentheid graag bespreek."

Uitvoerder: "Wil jy so vriendelik wees om my besigheidsbrosjure te stuur, óf per slakpos of e-pos? Ek het jou webwerf nagegaan, maar wil graag addisionele kollaterale materiaal op jou produkreël sien. Verder het jy 'n blog? op Facebook en Twitter? "

Vervaardiger: "Sure. Ek sal vandag ons bemarkingsmateriaal uitreik. Waarheen moet ek dit stuur? En ja, ons is op die meeste van die groot sosiale media platforms. Vind ons by: ________, ________ en __________."

Uitvoerder: "Dankie. Stuur dit na ________. Intussen sal ek jou ook met my maatskappy se agtergrond voorsien."

Vervaardiger: "Dit sal goed wees. Ek sien uit daarna om dit te ontvang."

Uitvoerder: "Goed. As ons goed pas, is die volgende stap om 'n vergadering op te stel. Wat is meer gerieflik, u kantoor of my?"

Vervaardiger: "Ek kom gewoonlik een keer per maand in Chicago. Miskien kan ek op my volgende reis 'n vergadering by u kantoor reël." (Altyd 'n goeie oefening vir albei partye op 'n stadium om fasiliteite van bedrywighede persoonlik te sien.)

Uitvoerder: "Dit sal goed wees. Ek sal jou binne 'n week of twee bel of e-pos. In die tussentyd is dit lekker om met jou te praat en 'n goeie dag te hê."

Vervaardiger: "Dankie, en dieselfde vir jou."

Finale gedagtes

Die opstel van die skrif help om jou gefokus en effektief op die foon, Skype of e-pos te hou. Dit sal jou help om te bereik wat jy wil bereik: 'n afspraak om jou uitvoerdiens te verkoop of 'n versoek om inligting te hersien. Die skrif is daar om struktuur te leen, om nie te beperk nie, so pas dit aan om jou styl te pas. Wees kundig, wees vriendelik en wees jouself.

Herhaal jou piek na jou vriende. As hulle pret van jou maak, is jy op pad om 'n wenskrif te ontwikkel omdat jy hul aandag het. Vind uit hoekom hulle pret maak en jou skrif verbeter.

Na 'n paar oproepe en e-pos aan voornemende vervaardigers, sal jy selfversekerd voel sonder die skrif. Sodra jy daardie punt bereik, gooi dit nie uit nie, maar stuur dit na die volgende aspirant-invoerder of uitvoerder!

Van daaruit is die volgende stap om seker te maak dat jy deeglik voorberei is vir jou volgende kontak met die vervaardiger.