Betaal word om opstelle en termynvraestelle te skryf

Essays for Cash: Intro, Inligting en Etiek

Wie kan ek betaal om 'n opstel vir my te skryf?

Waar kan ek 'n opstel koop?

Nou huur-betaal om akademiese vraestelle te skryf!

Skryf persoonlike opstelle vir betaal!

Die internet het beslis dit maklik gemaak vir skrywers en studente om te konnekteer; Die betaalde opstelskrywingsdiens is al vir jare heen. Hierdie diens is een waarin 'n student iemand anders betaal om hul akademiese opstelle, navorsingsprojekte of ander skool- / universiteitswerk vir hulle anoniem te skryf.

As skrywer het jy dit dalk gekry via 'n betaalde, georganiseerde besigheid / webwerf wat soek om meer skrywers in sy geledere te werf, of jy het dalk op 'n advertensie van 'n getroude student op Craigslist gestruikel. Miskien het 'n student u direk gekontak. Hoe dan ook, die uitruil bestaan, en as skrywer behoort jy daarvan te weet.

Studente wat Akademiese Opstelle Skriftelik benodig

So, wie is presies hierdie studente? Uit my ervaring is hulle geneig om desperate uitstellers te wees, soos blyk uit hul laatnaand, haastige e-posse en vinnig sperdatums bereik. Ek het ook van verskeie gehoor wat eenvoudig selfvertroue gehad het om 'n groot opdrag aan te pak. Dit is diegene wat voor die tyd uitkom, met 'n bietjie leeway op die sperdatum. Ten slotte, ek versamel sommige is net bederf en kan die diens bekostig-hoekom sit hulle uit wanneer die gemak van 'n kredietkaart beteken dat hulle iets anders kan doen, iets wat hulle wil doen?

'N Voormalige professor het 'n paar jaar gelede oor die praktyk in die Kronieke van Hoër Onderwys geskryf, en het opgemerk dat hy drie spesifieke soorte opstelle-kopers sien: "Uit my ervaring soek drie demografiese groepe my dienste aan: die Engels-as-tweede taal student; die hopeloos gebrekkige student; en die lui ryk kind. "Daardie waarneming hou goed met wat ek ook gesien het.

Hierdie diens bestaan ​​om verskeie redes. Op die oppervlak is dit omdat die aanbreek van die internet 'n spesiale soort plagiaat gebring het. Sodra studente in staat was om opstelle direk na die internet te plaas en te pluk, moes professore op een of ander manier vergoed om die akademiese integriteit van die klaskamer te probeer beskerm. Plagiaat-checker dienste soos TurnItIn en Copyscape kan 'n student se teks vergelyk met (byna) die hele internet om gekopieerde werk te vang. Verder kan professore ook hoogs gestruktureerde en spesifieke opstelle toeken met gedetailleerde instruksies van wat ingesluit moet word in die stuk. Dit wys nie net die toepassing van die kurrikulum wat geleer is nie, maar ook (hopelik) maak dit baie moeiliker om net van die internet af te kopieer. Gewetenlose studente kan dit egter nou deurstaan ​​deur 'n skrywer of diens aan te bied en die besonderhede van die opdrag direk aan hulle te verskaf.

Die skrywer wat termynvraestelle verkoop

So, hoe lyk die skrywer wat in hierdie besigheid mag betrokke raak, presies? En wat is daar vir die skrywer in? Om hierdie vraag te beantwoord, kom ons kyk hierna sonder die etiese argument vir 'n oomblik (meer hieroor).

Ek sal op 'n baie persoonlike vlak begin. Die eerste keer dat ek genader is om 'n kwartaal te skryf, het my gevul.

Ek het kort nadat ek 'n vryskutskrywer ontvang het, 'n e-pos ontvang waarin 'n vroulike universiteitsstudent my gevra het om 'n opstel oor 'Sense and Sensibility' vir 'n Engelse klas te skryf. Sy het gesê dat sy bereid was om my $ 400 te betaal, aangesien dit is hoeveel van haar verjaarsdaggeld sy verlaat het. Die opstel was oor twee dae. As 'n Engelse hoofman wat 1) van "Sense and Sensibility" en 2) baie geluister het om te skryf en boeke te bespreek , het dit vir my gelyk asof ek 'n droom was. slegte geld, en nie 'n aktiwiteit wat ek sou vrees nie. So, jy kan sien hoe hierdie soort reëling vir beide spelers kan wees, reg?

Natuurlik, met enige werkskrywer, is die belangrikste oorweging hier (weer, etiek vir 'n oomblik opsy), finansieel. In die bostaande geval het ek die boek alreeds gelees (om nie te praat van die feit dat ek dit voorheen as student in die verlede gedek het nie).

Ek kon in daardie vroeë tyd in my loopbaan meer as $ 100 per uur gemaak het. Afhangende van die reëling, vervaldatum, onderwerp en ander faktore, is daar 'n werklike moontlikheid om bank vir skrywers hier te maak. Aan die einde blyk dit dat baie van hierdie studente kredietkaarte, opgestopte bankrekeninge of gesinne het wat bereid is om hulle te ondersteun op enige manier wat nodig is.

Laastens sal ek sê dat daar in hierdie reëling nog 'n potensiële voordeel vir die skrywer is. In my praktyk om tesisse en verhandelingstudente ('n heeltemal etiese diens wat ek aanbied) te ondersteun en te redigeer, het ek gevind dat die werk met die idees, onderwerpe en prosesse waarop my opleiding gebaseer is, my 'n hupstoot gegee het in my skryfoefening - 'n bietjie, so te sê, die wiele gesmeer. Na weke en maande van die skryf van my kliënt se produkte, skryf oor politiek, of skryf oor skryfwerk (soos ek hier doen, het ek gevind dat die nadering van meer serebrale onderwerpe 'n goeie verandering van pas is.

Die Freelance Writer's Work

Die manier waarop hierdie diens werk, hang af van hoe die skrywer en student die kontrak reël . Byvoorbeeld, as die transaksie gemaak word via een van die vele "kwartaalskrywe" webwerfgebaseerde maatskappye, sal die kontrak, werk en betaling almal deur die genoemde maatskappy vloei. As die reëling egter privaat is, is dit 'n goeie weddenskap dat u betaling via Paypal of papier tjek reël, en lewer opstelle via Microsoft Word en e-pos.

Vir die skrywer is daar 'n paar uitdagings in hierdie lyn van werk. Eerstens, laat ons kyk na die feit dat u dalk nie met die mees eerlike kliënte handel nie. Hulle is immers tegnies vals. Dit lyk vir my dat betaling vooruit en ten volle moet betaal. Tweedens is daar die situasie om 'n student se stemtoon te pas. Jy mag dalk 'n talentvolle skrywer wees, maar dit staan ​​dat jou kliënt nie is nie. Hoe gepoleer, presies, moet hierdie werk wees? Dit hang af van die onderwerp en vlak en is 'n interessante vraag in sy reg. Nog 'n probleem is die navorsing wat inherent is op kollege-vlak werk. Baie skrywers in hierdie besigheid is geneig om swaar Google Scholar, Wikipedia sitasies en Amazon se boekmonsters te gebruik.

Skryfwerk-vraestelle vir betaling: Die etiek

Dit is natuurlik die hoofvraag wat opduik wanneer skrywers oor hierdie lyn van werk praat. 'N Skrywer wat dit doen, help 'n ander persoon om te kul. Dit is so eenvoudig. Ook, alhoewel die werk nie onwettig is nie, moet die vryskutskrywer verstaan ​​dat dit nie beteken dat dit ook geen gevolge het nie. Oorweeg jou reputasie as skrywer. Oorweeg die impak wat hierdie werk op enige gemeenskapsgroepe of raadsposte kan hê wat jy binne werk. Vra jouself af wat jou koste sou wees, was dit bekend dat jy betrokke is by hierdie soort werk.

Een manier waarop ek diensverskaffers gesien het, kry om die etiese vraag te vra deur te dring daarop aan dat die skryfwerk wat hulle aan studente verkoop, bloot 'n unieke "model" opstel is wat die student moet gebruik om hulle te help leer. Ek is gewillig om te wed dat alle betrokkenes verstaan ​​dit is bloot 'n ruse.

Om 'n ietwat gebalanseerde aanpak van die etiese kant van hierdie diens aan te bied, deel ek van die ander regverdigings wat ek deur die jare gehoor het aan skrywers wat opstelle vir betaling verskaf. Die enigste moontlike verskoning wat in my boek vlieg, is wanneer jy heeltemal in die desperate behoefte aan die geld het. Ek verstaan. As jou hitte of ligrekening verskuldig is, gaan ek jou beslis nie oordeel oor die manier waarop jy die betaling saam kry nie.

Ander skrywers het geredeneer dat die student net 'n ander skrywer sal kies om die diens te lewer, dus waarom pla? Sommige wys daarop dat die skrywer nie die oorsaak van hierdie spesifieke probleem is nie, en dat as daar vingerpunte gedoen moet word, moet ons na die onderwysstelsel kyk wat so 'n praktyk voortduur.

Alternatiewe vir die skryf van studentestelle

Kyk, as 'n boek-minnaar en Engelse hoof, kry ek die trekking. Ek het uitnemend op akademici van hierdie aard. Ek was een van die seldsame studente wat die navorsings- en skryfproses geniet het. Daarom is ek nou in hierdie beroep. Daar is egter ander maniere om geld te verdien deur te doen wat ons liefhet.

Boekoorsig is maklik een van my gunsteling dienste . Tot op hierdie dag, na 'n dekade in hierdie besigheid, kry ek 'n opwinding uit die vind van gratis boeke in my brievenbus en dit vir ander te hersien.

Daarbenewens is baie kolleges goed met hoër studente wat in hul skryfproses deur redakteurs ondersteun word. Ek het verskeie redigering-, indeks- en navorsingsondersteuning aan verskeie meestersgraad- en doktorale studente verskaf. Individuele instellings het dikwels riglyne oor redaksionele dienste wat op hul webtuistes geplaas word. Sommige kolleges hou selfs 'n lys van vryskutredakteurs aan wie hulle hul studente verwys.

Laastens is daar verskeie tydskrifte en webwerwe wat lang vorm artikels aanvaar wat goed ondersoek, interessant en uitdagend is. Gaan na die "Writer's Market" of doen 'n soektog binne jou spesifieke nisarea.

Betaal word om opstelle te skryf

Die bottom line is dat dit 'n diens is waarvoor mense bereid is om te betaal - en dit gaan waarskynlik nie enige tyd in die nabye toekoms weg nie. Die vryskutskrywer moet die feite versigtig versamel, maar ook hul gewete volg. Sterkte.