Hoe kan ek my tuisblad meer ouditbewys maak?

Hoe kan ek my huisbesigheid ruimte meer ouditvry?

As die IRS besluit om u tuisbesigheid te besoek, sal hulle kyk of u voldoen aan die "gereelde en eksklusiewe" gebruikstoets vir u tuiskantoor, as u primêre besigheidsplek . Dit is, jy moet jou kantoor gereeld vir besigheid gebruik en jou gebruik van die gebied moet eksklusief wees. Jy kan niks anders in daardie area doen nie en jy kan niks daar persoonlik hê nie.

CPA Gail Rosen beantwoord 'n paar vrae wat u kan help voorberei vir 'n moontlike IRS-oudit van u tuiskantoor, en bykomende verduideliking is in sommige gevalle bygevoeg.

V: Ek het 'n paar persoonlike foto's en versierings in my tuis kantoor. Ek dink jy vind dit in 'n besigheidskantoor, so ek dink nie dit sal 'n probleem wees nie. Of is hulle?

Ja, maar wees versigtig. As die versiering 'n putting green of 'n dartbord is, kan dit beteken dat jy daar iets persoonlik doen. U kan argumenteer dat u toegelaat sal word om 'n putting green of dartbord in 'n gereelde kantoor te hê, maar dit is anders in 'n tuiskantoor. Enige persoonlike gebruik diskwalifiseer die aftrekking.

Hou die persoonlike foto's en versierings tot 'n minimum. U kan in plaas daarvan oorweeg

V: Ek het besigheidslêers gemeng met persoonlike liassering in my credenza en lessenaar. Ek het gesê hierdie gekombineerde stelsel is meer doeltreffend. Moet ek die persoonlike lêers verwyder en iewers anders sit?

Ja, die veilige ding om te doen is om dit na jou persoonlike deel van jou huis te skuif.

Die wet bepaal dat daar geen ander gebruik van die ruimte mag wees nie. Om u persoonlike finansiële rekords op u lêer in u kantoor te hou, diskwalifiseer dit vir besigheids belastingaftrekking.

V: Ek het baie boeke in my kantoor, maar hulle is almal besigheid en werkverwant. Ek vind dit aanvaarbaar.

Ja, sakeboeke is goed; net niks persoonlik nie.

V: Ek druk huistoestelle op die drukker in my besigheidskantoor - moet ek 'n ander drukker kry?

Die veilige ding om te doen is om 'n ander drukker te kry. Om 100% van die drukker af te trek, moet dit 100% van die tyd vir besigheid gebruik word. Op hierdie manier los jy twee probleme gelyktydig op.

V: Ek het my eie besigheid aan die kant, maar werk ook voltyds vir 'n werkgewer. As ek my kamer gebruik vir my werkgewer en vir my besigheid; het dit my aftrekkings op my kantoor af?

As u die tuiskantoor gebruik as 'n werknemer en 'n selfstandige, moet u aan beide die tuiskantoor vereistes voldoen om die aftrekking te neem. As werknemer, as u in u huis werk, kan die aftrekking slegs geneem word indien dit vir die gerief van die werkgewer is en nie vir u gerief nie. Dit moet 'n vereiste van die werk wees, en jy sal 'n nota van jou maatskappy moet kry wat verklaar dat geen aftrekking van ' n tuisblad toegelaat word nie.

V: Ek het 'n TV en video in die kamer en kan bewys dat ek dit vir besigheid gebruik; kan dit my aftrekking van die huis kantoor beïnvloed?

Ja, in 'n saak van 1994- belastinghof (TC-memo 1994-27), is dr. Salih ontken dat hy 'n tuisbureauaftrek het weens die versuim om bewyse te lewer dat 'n kantoor met 'n televisie en 'n videorecorder geen persoonlike gebruik het nie.

Vra jouself af: Hoe gaan jy bewys dat jy nie 'n af en toe televisieprogram of -fliek op hierdie toerusting kyk nie?

V: As ek my eksklusiewe kamer vir persoonlike gebruik na besigheidsure gebruik; het dit my aftrekking beïnvloed

Ja, in Cook is 'n prokureur ontkenbaar vir 'n gedeelte van sy koshuis wat as 'n tuiskantoor gebruik word, omdat hy nie die eksklusiewe gebruikstoets nagekom het nie. Terwyl die koshuis in werklikheid die hoofkantoor van die regspraktyk was, is die gedeeltes wat vir besigheid gebruik is, ook persoonlik deur die prokureur en sy familie gebruik na besigheidsure en vermoedelik oor naweke en vakansiedae. Dus, die ruimte vir die regspraktyk het die eksklusiewe toets misluk en die hele afslag van die kantoor is ontken. (Cook v Kommissaris, TC Memo 1997-338.)

V: Ek lees oor 'n man-vrou-onderneming waarin die egpaar honde gehad het wat hulle gedurende die dag in hul huiskantoor laat bly. Hulle laat die honde ook snags in die kantoor slaap. Is daar 'n probleem met honde in u kantoor?

Honde wat snags by u kantoor slaap, sal die aftrekking van die huisbureau diskwalifiseer.

Geen persoonlike gebruik nie; Dieselfde ding as om 'n kind toe te laat slaap. 'N Kind, 'n hond, dit is alles persoonlik. (TC 2009-55)

V: Wat gebeur as die oudit nie in my huis plaasvind nie?

(Hierdie vraag word nie deur Gail Rosen beantwoord nie): As u na 'n IRS-kantoor gaan vir die oudit, en u besigheid sluit 'n tuiskantoor in, kan u foto's van u kantoor bring om aan te toon dat dit as kantoor gebruik word .

Om 'n foto te hê, kan jou 'n beter kans gee om nie 'n ouditeur by jou huis te kry nie, maar reken nie daarop nie. Die IRS kan nog steeds jou tuiskantoor sien, of hulle kan onaangekondig kom.

_________

U kan Gail Rosen e-pos aan grosen@gailrosencpa.com

Terug na Vrae en Antwoorde oor IRS Belasting Oudits