Oor Diegene Telekommunikasie Skryfwerk Werksplekke

Vraag: Is Betaal Sites 'n Goeie Bet vir Telekommunikasie Skryfwerk?

Liewe Allena,

Ek het 'n vraag oor telekommunikasie-werkgeleenthede , en spesifiek Flexjobs-diensdiens / werkverskaffer. Ek kom net uit 'n langtermynpersoneelskrywingsposisie, so ek is vol vertroue in my vermoë om 'n vryskutskryfbesigheid op te stel en 'n suksesvolle vryskutwerker te wees. Ek is egter 'n bietjie onseker oor die hele werksituasie.

Ek het jou blogpos gesien om aansoek te doen vir baie werksgeleenthede , waarvan sommige van Craigslist afkomstig is. Ek het ook jou blogpos oor die werkgewer / kliënt gesien wat Craigslist gebruik het om skrywers te huur en meer as 900 aansoekers gekry. Ek is nie seker ek wil my tyd daar spandeer nie!

Ek het 'n advertensie gereeld gesien vir een van hierdie telekommunikasie- dienste, Flexjobs. Maar ek dink nie jy het dit ooit nagegaan of daaroor geskryf nie. Wat dink jy van die gebruik van Flexjobs om van die rommel en tydsbesteding van vryskutskryf werksoek te sny?

Dankie vriendelik, -K

Antwoord: Telekommunikasie Skryfwerkwebwerwe kan 'n ordentlike belegging wees

Liewe K,

Dit klink asof jy redelik goed in die veld sal doen.

Hou asseblief in gedagte dat my veelvuldige programme meestal 'n eksperiment was, en dat ek daardie eksperiment gevolg het met meer as twee weke van direkte kontak bemarking. Daarbenewens, alhoewel die opgawe oorspronklik walglik was, het ek eintlik voortgegaan om werk in April vanaf die Januarie-onderneming te ontvang.

Ek het FlexJobs nie aangevra nie, want daar is net soveel plekke om vryskutskryfwerk te kry sonder enige fooi (selfs guns - ek het onlangs 'n 24K-projek deur 'n vereniging gevind!). Maar op grond van 'n paar voorlopige navorsing, hier is 'n paar dinge wat ek oor FlexJobs gevind het.

Die Telekommunikasiejoernaal het gesê dat "FlexJobs werkgewers toelaat om werksopnames aan te teken en te lys, maar hulle noem ook ander telekommunikasie-werksgeleenthede wat oor die internet gevind word. (Ek het ten minste een van Craigslist en verskeie van CareerBuilder gesien, asook plasings van individuele webwerwe wat gebeur om skrywers soos hier en eHow te vergoed).

As ek alles op een plek kan vind, spaar dit my baie tyd. "

Dus, volgens dit, bevat Flexjobs ten minste 'n paar werk (indien nie meer nie) dat jy jouself aanlyn gratis kan vind. Ek wonder wat die balans is tussen eksklusiewe werk en byvoorbeeld, Craigslist-poste wat elders alreeds geag word. Ek veronderstel egter dat u in daardie geval vir gemak betaal.

Die hoof uitvoerende beampte van Flexjobs het op plekke op die internet gesê dat dit waar is - dat dit nie op sigself unieke werk is nie, maar alles op een plek vir jou is. Hier is 'n aanhaling uit haar: "Ons beweer op geen manier unieke werk op ons webwerf te hê nie ... wat ons eis (en dit op ons tuisblad) is dat FlexJobs jou tyd sal bespaar deur ons die vervelige werk te laat doen om die beste te vind werk van regoor die web. "

Dus, dit is weer 'n kwessie van om vir gerief te betaal. Gegee hoe lank ek in die afgelope skuurwerkstukke spandeer het, sal ek nie sê dit is glad nie geld nie. Dit kan jou 'n paar uur red. Dus, om 'n paar vrywillige werk op te doen, ja, miskien sal 'n maand of twee die geld werd wees.

Andersins, as jy nie die geld het om te spandeer nie, of as jy eenvoudig en reg is om self die gronde werk self te doen, oorweeg dit om met hierdie omvattende lys van vryskutskryfwerk te begin .

Dis een van die beste daar buite!

Het jy 'n opmerking oor FlexJobs of 'n soortgelyke werksdiens? Maak seker dat u ons vryskutskrywer via die web kontak.